70 15 38 00 Døgnvagt

Bliv en del af holdet - søg job hos BELFOR

Hos BELFOR er vi altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer. Så har du lyst til at være en del af en verdensomspændende virksomhed, der arbejder på tværs af 32 lande, så skal du sende din ansøgning til BELFOR.

Vi gør skaden god igen...


" Kernen i vores forretning er vores dygtige, engagerede og empatiske medarbejdere. Vi drives af at hjælpe og se vores kunders smil og glæde. På den måde ved vi, at vi gør en forskel og har verdens bedste job."

Martin Ejlersen/ Administrerende direktør - BELFOR Danmark


Hvis du er interesseret i et afvekslende job i skadeservicebranchen, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@dk.belfor.com

Beskriv så præcist som muligt hvilken type job, du er interesseret i:

  • Administration
  • Flytning
  • Fugt- og skimmelteknik
  • Rengøring
  • Renovering
  • Skadeservice

Vær opmærksom på, at vi kun tager kontakt til dig, hvis vi ser et direkte match mellem din profil og en ledig stilling. I dette tilfælde vil du blive bedt om at medbringe straffeattest og evt. kopi af dit kørekort.

Alle ansøgninger og bilag slettes efter 6 måneder. Hvis du stadig ønsker at være i vores jobbank, skal du sende en ansøgning igen.

Vi behandler disse persondata i forbindelse med din ansøgning: Navn, adresse og kontaktinformation, herunder e-mail og telefonnummer.

BELFOR Danmark er dataansvarlig, og vi sørger for, at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Læs mere om beskyttelse af personlige oplysninger under vores Privatlivspolitik.

collage